06-04-2020, 11:14 AM
Dlaczego pytam? Bo jeśli mam coś obejrzeć z tb7 i przykładowo filmu nie dokończę to mogę sobie go włączyć jeszcze raz jak będzie pobrany i pakiet zużyje raz na pobranie a jak odtworzę po prostu drugi raz to pakiet będzie ponownie pobrany jako użyty. Dobrze rozumuje to? Dobra droga?

