05-02-2018, 07:24 AM
Co do Androida w TV - zazwyczaj jest mocno ograniczony... i na wiele nie pozwala... a na pewno i aktualizacji tak łatwo nie zrobisz.
Co do TVBOXA - ja ostatnio kupiłem coś takiego: Sidiwen X11 TV Box - 2GB RAM + 16GB ROM EU PLUG - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. + do tego pilot MX3 - L3
Na kartę microsd wrzuciłem Libreelec i śmiga aż miło - stokroć lepiej niż na jakimkolwiek andku - jestem bardzo zadowolony.
Niedługo przygotuję kilka tutków dotyczących instalacji/konfiguracji Libreelec.
Co do TVBOXA - ja ostatnio kupiłem coś takiego: Sidiwen X11 TV Box - 2GB RAM + 16GB ROM EU PLUG - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. + do tego pilot MX3 - L3
Na kartę microsd wrzuciłem Libreelec i śmiga aż miło - stokroć lepiej niż na jakimkolwiek andku - jestem bardzo zadowolony.
Niedługo przygotuję kilka tutków dotyczących instalacji/konfiguracji Libreelec.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.