29-05-2020, 06:25 PM
eh... ile rzeczy ja mam na tej zasadzie - weź bo nie działa a tobie się śrubki przydadzą...
1. Router - wart 200 zł - za 20 zł na części - wystarczył twardy reset
2. Ekspres ciśnieniowy - naprawa nieopłacalna - 500-600 zł w serwisie na wejście... a tak naprawdę 2 uszczelki za 12 zł łącznie...
3. Drukarka - bo się tusze leją, kupiliśmy nową... leją się bo to brother nie czyszczony - 4 czyszczenia i działa...
4. radyjko już znacie...
5. opiekacz do chleba - bo wywala korki... wystarczyło rozkręcić i oczyścić płytę z drożdży...
1. Router - wart 200 zł - za 20 zł na części - wystarczył twardy reset
2. Ekspres ciśnieniowy - naprawa nieopłacalna - 500-600 zł w serwisie na wejście... a tak naprawdę 2 uszczelki za 12 zł łącznie...
3. Drukarka - bo się tusze leją, kupiliśmy nową... leją się bo to brother nie czyszczony - 4 czyszczenia i działa...
4. radyjko już znacie...
5. opiekacz do chleba - bo wywala korki... wystarczyło rozkręcić i oczyścić płytę z drożdży...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.