Ten resolver nie jest dostosowany do fanfilmu. Zainstaluj najnowszą wersję fanfilm oraz najnowszy resolver. Bez tego pomoc nie ma sensu.
3filmy serwują różne linki w zależności od obciążenia swoich serwerów. Wieczorami podają gorszą jakość.
Btw. Resolver nie ma nic do wyszukiwania seriali albo źródeł. Podaj logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
No i fanfilm nie ma nic do jakości linków które są umieszczone na stronach.
I jeszcze jedno. Używaj takich rzeczy jak kropka i przecinek. 5 razy czytałem żeby zrozumieć o co chodzi.
A nie używasz czasem Robin hooda?
3filmy serwują różne linki w zależności od obciążenia swoich serwerów. Wieczorami podają gorszą jakość.
Btw. Resolver nie ma nic do wyszukiwania seriali albo źródeł. Podaj logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
No i fanfilm nie ma nic do jakości linków które są umieszczone na stronach.
I jeszcze jedno. Używaj takich rzeczy jak kropka i przecinek. 5 razy czytałem żeby zrozumieć o co chodzi.
A nie używasz czasem Robin hooda?
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.