02-07-2020, 04:01 PM
O jakie płatne. Masz 1 serwis płatny tb7/xt7 (bo to jedno i to samo na 2 domenach), dodany na życzenie użytkowników kodiwpigulce. Reszta to darmowe. To że darmowych źródeł jest mało to nie wina fanfilmu (cały czas proszę cię o podanie tych które można by włączyć w ff). I wierz mi - od dawna były hasła wrzucania serwisów premium. Ale developerzy zawsze stali na stanowisku (od czasu mrknow) że nie - mają być serwisy darmowe i tak jest (jeden wyjątek to tb7 - na RD jest mało linków z dubbingiem pl, więc dodano ten serwis jako uzupełnienie dla osób które chcą więcej źródeł, w dobrej jakości, z dźwiękiem 5.1, których inaczej nie da się znaleźć). To że jest ich coraz mniej to inna para kaloszy.
Natomiast tekstu że jak czegoś nie widać to nie oznacza że tego nie ma, to już za dużo. Goście od kilku lat poświęcają swój prywatny czas na poprawki, na dodawanie nowych funkcji. Znam ich przez internet od kilku lat, jeszcze jak jawnie działali. Stawianie tekstu że może coś tam być to po prostu ich obrażanie. I wierz mi, nie zachęca to do pracy tylko do rzucenia tego wszystkiego i zrobienia fanfilm tylko dla wąskiej grupy osób (a tak też już było) Ja jestem pewien że nie biorą, że nie są powiązani. Jeśli uważasz inaczej to zapraszam na kodi dla zabawy - tam jest więcej takich durnych pomysłów.
Kończę dyskusje.
Łonogrzmot ma jednak czasem rację..
Podziękowali: MarBlo
Natomiast tekstu że jak czegoś nie widać to nie oznacza że tego nie ma, to już za dużo. Goście od kilku lat poświęcają swój prywatny czas na poprawki, na dodawanie nowych funkcji. Znam ich przez internet od kilku lat, jeszcze jak jawnie działali. Stawianie tekstu że może coś tam być to po prostu ich obrażanie. I wierz mi, nie zachęca to do pracy tylko do rzucenia tego wszystkiego i zrobienia fanfilm tylko dla wąskiej grupy osób (a tak też już było) Ja jestem pewien że nie biorą, że nie są powiązani. Jeśli uważasz inaczej to zapraszam na kodi dla zabawy - tam jest więcej takich durnych pomysłów.
Kończę dyskusje.
Łonogrzmot ma jednak czasem rację..
Podziękowali: MarBlo
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.