07-08-2020, 06:33 PM
eh - nie dasz mi chociaż raz być wyżej niż łonogrzmot... lizałem skrętkę za młodu i lizałem kabel 220v - różnica kolosalna.
A na powagę - miałem, używałem ale w słabszej wersji. Niestety mój router na tomato coś nie chciał z tym współpracować więc ostatecznie po namówieniu żony (kwiaty, biżuteria, kolacja itp - wiecie jak jest) udało się puścić kabelek... widoczny na 1m pod sufitem, w korytku - trzeba wiedzieć gdzie patrzeć..
A na powagę - miałem, używałem ale w słabszej wersji. Niestety mój router na tomato coś nie chciał z tym współpracować więc ostatecznie po namówieniu żony (kwiaty, biżuteria, kolacja itp - wiecie jak jest) udało się puścić kabelek... widoczny na 1m pod sufitem, w korytku - trzeba wiedzieć gdzie patrzeć..
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.