19-10-2020, 05:24 AM
Ostatnie pytanie - nie jesteś za VPN?
Więcej mi nie przychodzi do głowy...
Wejdź na By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. załóż temat, podając PEŁNY LOG wg tej instrukcji:
Więcej mi nie przychodzi do głowy...
Wejdź na By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. załóż temat, podając PEŁNY LOG wg tej instrukcji:
Cytat:1) Go to add-on settings, in Expert page and change "Debug logging level" to "Verbose"
2) Enable Kodi debug: go to Kodi Settings > System Settings > Logging, and enable "Enable debug logging"
3) How to get the log file? Read Kodi wiki: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
RESPECT THE RULES!
- A DEBUG LOG IS ALWAYS MANDATORY WHEN CREATING AN ISSUE. PROVIDE A LINK TO THE LOG!
- DO NOT PASTE THE CONTENT OF THE LOG HERE
- DO NOT CUT THE LOG
- If the log file is really huge (more 1Mb) in Kodi settings disable "Component-specific logging" then create a new log
-->
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.