Ale dać to do opisu a nie do tytułu...
Zresztą - skoro ja i @Łonogrzmot w końcu w czymś się zgadzamy, nie można zaprzepaścić tego dnia... Ja bym tylko rzucił hasło... epg light... bez tych bzdur...
Nie - no koszmar jakiś - w podglądzie przy odtwarzaniu programu lecą listy aktorów. Jak jeszcze odcinki rozumiem, to te listy aktorów, gatunki, lata to koszmar i dublowanie opisu często...
Porażka. Trzeba będzie skryptem oczyszczać epg żeby się dało korzystać...
Zresztą - skoro ja i @Łonogrzmot w końcu w czymś się zgadzamy, nie można zaprzepaścić tego dnia... Ja bym tylko rzucił hasło... epg light... bez tych bzdur...
Nie - no koszmar jakiś - w podglądzie przy odtwarzaniu programu lecą listy aktorów. Jak jeszcze odcinki rozumiem, to te listy aktorów, gatunki, lata to koszmar i dublowanie opisu często...
Porażka. Trzeba będzie skryptem oczyszczać epg żeby się dało korzystać...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.