Tak. Limit obowiązuje w fanfilm. Nie musisz obejrzeć całego filmu, serialu a jego wielkość odlicza się od limitu. A więc jeśli odpaliłeś serial np. 3 odcinki, ale obejrzałeś do końca tylko 1, to i tak policzył transfer za te 3. Odpalenie nawet na 1 sekundę zżera transfer. Ale są one w historii i przez wtyczkę tb7 player można je w ciągu 24h obejrzeć nieskończoną ilość razy.
Także to że obejrzałeś 1 do końca, nie jest równoznaczne z transferem który wykorzystałeś na "sprawdzenie filmu". Z tego co kojarzę, mają o tym w regulaminie.
Najłatwiej to sprawdzić wchodząc na stronie tb7 w By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. tam będziesz miał jasno pokazane na co poszedł transfer.
A ja zdecydowanie polecam. Zero problemów ze źródłami, dobra jakość, a 30 gb wystarczy przy oglądaniu kilka razy w tygodniu
Także to że obejrzałeś 1 do końca, nie jest równoznaczne z transferem który wykorzystałeś na "sprawdzenie filmu". Z tego co kojarzę, mają o tym w regulaminie.
Najłatwiej to sprawdzić wchodząc na stronie tb7 w By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. tam będziesz miał jasno pokazane na co poszedł transfer.
A ja zdecydowanie polecam. Zero problemów ze źródłami, dobra jakość, a 30 gb wystarczy przy oglądaniu kilka razy w tygodniu
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.