Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problemy z youtube na tv box android
(05-12-2020, 04:56 PM)Łonogrzmot napisał(a):
(05-12-2020, 04:11 PM)jaworznianin3 napisał(a): Tak ogolnie z d.
na boxach yt swiruje ,
mi o konkretny model boxa nie chodzi ,
na 90% boxow yt swiruje 

[Obrazek: b99yEqil.jpg]

Nie rozumiesz  ze na kazdym jednym tv boxie yt zle dziala ze tylko na xiaomi bellink i nvidi dzila a reszte to dno a modeli nie podam bo tyle tego mialem ze nie pamietam mowie ci ze wujek tego syfu nazwozil duzo z ameryki na sprzedaz i na kazdym zle yt dziala i ja pytam dlaczego czy ty nie rozumiesz i prosze mnie nie obrazac wyraznie pisalem ze mislem tego duzo nie umiesz czytac pytam nie umiesz czytac? Tych modeli ze 200 300 mialem i na kazdym rozumiesz na kazdym jednym yt zle dzialal i ja chce wiedziec jaka byla tego przyczyna

Dalej dodam kiedys na fb napisalem post w grupie o tematyce komputery napisalem , elo jak wam na tv boxach yt swiruje zglaszajcie sie ciekawi mnie ile osob potwierdzi ze yt na boxach nie dziala , i bardzo duzo osob zglosilo ze yt swiruje , wiec poco mnie pytasz o model jak to na kazdym tego typu gownie yt swiruje , robia dziadostwo i tyle , teraz nawet canal + wydal swoje boxy i ogladalem wiele filmikow na ten temat okazalo aie ze tez slabe gowno , youtube na kazdym modelu kazdej firmy oprucz 3 ktore juz wymienilem swiruje nie dziala itd i ja pytam dlaczego , nawet na tych o dobrej specyfikacji yt zle dziala

Wiadomości w tym wątku
RE: Problemy z youtube na tv box android - przez adrt8v - 05-12-2020, 03:39 PM
RE: Problemy z youtube na tv box android - przez sky02 - 05-12-2020, 03:45 PM
RE: Problemy z youtube na tv box android - przez jaworznianin3 - 06-12-2020, 12:42 AM
Problemy z youtube na tv box android - przez Tomek - 06-12-2020, 06:31 AM
Problemy z youtube na tv box android - przez Tomek - 06-12-2020, 05:01 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości