W plustv też już chyba tylko Bitcoin został. A teleelevidenie bez problemu opłaciłem woucherem kupionym na allegro. Na stronie teleelevidenie wpisałem kwotę 11€ zamiast 20, kliknąłem "zacznij płacić" przekierowało mnie na stronę płatności, kilka razy dalej, wpisałem maila i hasło (sam utworzył na te dane konto i jego dane wysłał na maila), wpisałem kod wouchera i numer (te które dostałem w mailu po zakupie na allegro) i w ciągu minuty doładował za 11€. Na koncie zostało 0.32$. Koszt 68 zł - co daje 3 miesiące teleelevidenie + jeszcze 2€ w zapasie.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.