Łap mój. Kodowanie mam UTF-8 (bez BOM), znaczniki końca lini LF - plik był kopiowany na każde urządzenie i ręcznie usuwałem tylko zbędne dla danego systemu rzeczy (ustawienia buforu).
BTW - w logu byłoby widać czy jest problem z odczytem tego pliku...
BTW - kodi na coreelec jest czułe właśnie na kodowanie skryptów/końcówki linii oraz na tabulację - jeszcze za ramica po jednej aktualizacji przez 3 dni próbowaliśmy rozgryźć o co chodzi że cda nie działa... chodziło o końcówki linii w jednym ze skryptów py.
BTW - w logu byłoby widać czy jest problem z odczytem tego pliku...
(31-12-2020, 10:09 AM)azizi napisał(a): ps. jak by ktoś strasznie chciał to mam małą instrukcje co i jak zrobić aby uruchomić bazę danych pod synchronizację kodi oraz instrukcję pod uruchomienie dockera z kodi headless na synology (podejdzie pewnie pod inne systemy). Obie nie za piękne i pod siebie robione, bo pamięć po latach słaba się robi.Jasne... ja od pół roku robię poradnik dla Coreelec + Mariadb na odrębnym hoście... ale pamięć już nie ta...
BTW - kodi na coreelec jest czułe właśnie na kodowanie skryptów/końcówki linii oraz na tabulację - jeszcze za ramica po jednej aktualizacji przez 3 dni próbowaliśmy rozgryźć o co chodzi że cda nie działa... chodziło o końcówki linii w jednym ze skryptów py.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.