Pewnie idzie je usunąć. Ale musimy wiedzieć co to 
Zastosuj się do tego, i podaj mi listę tych rozszerzeń - koniecznie z logów żebym widział wersję.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Zawsze można je nadpisać inną wersją - można podmienić repozytorium które zawiera te dziwne dodatki i wskazać w nim np. repo fanfilm - wtedy nie będzie aktualizował tych dodatków, a ręczna poprawa na prawidłowe wersje (troszkę roboty) załatwi problem z aktualizacjami.

Zastosuj się do tego, i podaj mi listę tych rozszerzeń - koniecznie z logów żebym widział wersję.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Zawsze można je nadpisać inną wersją - można podmienić repozytorium które zawiera te dziwne dodatki i wskazać w nim np. repo fanfilm - wtedy nie będzie aktualizował tych dodatków, a ręczna poprawa na prawidłowe wersje (troszkę roboty) załatwi problem z aktualizacjami.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...