07-01-2021, 05:58 PM
@redhunter no rewelacja... Zresztą Macháček gdziekolwiek się pojawi rozbija system swoją nieporadnością tak bliską nam wszystkim.
Z moich czeskich topów:
Samotáři - rewelacja niby komedia ale jednak... film do którego wracam zdecydowanie zbyt często
Butelki zwrotne - za życie...
Guzikowcy - dla mnie nie pobity do tej pory film Zelenki (choć tu każda produkcja jest nie do pobicia)
Wino truskawkowe - za tempo...
A i jeszcze są francuzi z rewelacyjnym Za jakie grzechy, dobry Boże
Z moich czeskich topów:
Samotáři - rewelacja niby komedia ale jednak... film do którego wracam zdecydowanie zbyt często
Butelki zwrotne - za życie...
Guzikowcy - dla mnie nie pobity do tej pory film Zelenki (choć tu każda produkcja jest nie do pobicia)
Wino truskawkowe - za tempo...
A i jeszcze są francuzi z rewelacyjnym Za jakie grzechy, dobry Boże
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.