18-03-2021, 04:38 PM
Do końca nie rozumiem o co chodzi... o co chodzi z tymi użytkownikami?
Masz na kilku urządzeniach kodi - i chcesz mieć jedną wspólną bibliotekę dla wszystkich?
Mój advanced settings dla 5 urządzeń na każdym wygląda dokładnie tak samo:
W bazie mam jednego użytkownika - kodi.
I działa wszędzie.
Wytłumacz o co chodzi dokładnie - co chcesz uzyskać i o co chodzi z tymi profilami:
Bo jeśli o profile w kodi - to ich obsługa jest dość mocno skopana (i nie wiem czy nie jest powoli wycofywana)
Cytat:niestety dla kolejnego mimo że mam zaznaczony inny materiał mam ten sam materiał wideo.
Masz na kilku urządzeniach kodi - i chcesz mieć jedną wspólną bibliotekę dla wszystkich?
Mój advanced settings dla 5 urządzeń na każdym wygląda dokładnie tak samo:
<advancedsettings>
<videodatabase>
<type>mysql</type>
<host>192.168.1.200</host>
<port>3306</port>
<user>kodi</user>
<pass>kodi</pass>
</videodatabase>
<musiclibrary>
<backgroundupdate>true</backgroundupdate>
</musiclibrary>
<videolibrary>
<importwatchedstate>false</importwatchedstate>
<importresumepoint>false</importresumepoint>
<cleanonupdate>false</cleanonupdate>
</videolibrary>
<video>
<ignorepercentatend>10</ignorepercentatend>
<playcountminimumpercent>90</playcountminimumpercent>
<ignoresecondsatstart>60</ignoresecondsatstart>
</video>
</advancedsettings>W bazie mam jednego użytkownika - kodi.
I działa wszędzie.
Wytłumacz o co chodzi dokładnie - co chcesz uzyskać i o co chodzi z tymi profilami:
Cytat:kodi_video_dzieci, kodi_video_user1
Bo jeśli o profile w kodi - to ich obsługa jest dość mocno skopana (i nie wiem czy nie jest powoli wycofywana)
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.