Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chroma
Smile 
Zaznaczam, że skórka Chroma zapewnia bardzo lekkie, minimalistyczne zapotrzebowanie sprzętowe, umożliwia to stosowanie skóry w systemach z bardzo małą ilością zasobów (pojemność pamięci i procesora), a jednocześnie umożliwia dostęp do szybkiego i bardzo łatwego obsługiwania Kodi.

Skórka  Chroma  z motywem  bursztynowym (złoto - żółty w różnych odcieniach)  to moja najbardziej ulubiona skórka ze wszystkich lekkich skórek. Można też w konfiguracji skóry użyć motyw kolorystyczny Tytan (odcień stalowo - szary). Do wyboru jest kilka innych kolorów w motywach tj. 8 motywów kolorów do wyboru, ja zawsze używałem motyw Bursztyn, ładny moim zdaniem jest również motyw kolorystyczny Indygo  (odcień niebiesko - szary).

Pozdrawiam

Edit. Na tym poście zakańczają się wpisy dotyczące Chroma na Kodi 18.9, ale UWAGA, poniżej posty są o skórce Chroma na Kodi w wersjach Matrix/Nexus. Jednak podkreślam, że ustawienia opisane powyżej działają na wszystkich wyższych, nowszych wersjach Kodi tj. Kodi 19 Matrix oraz Kodi 20 Nexus.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Chroma - przez arkady1964 - 02-05-2021, 11:52 AM
RE: Chroma - lekka skóra dla Kodi 18.9 - przez arkady1964 - 22-05-2021, 08:12 AM
RE: Chroma - przez arkady1964 - 01-05-2025, 06:48 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości