Ok - coś mi się pomieszało - wydawało mi się że pierwszy sezon miał też 9 odcinków (oglądałem kilka razy więc może dlatego) - sprawdzam kilka seriali z różnych zgłoszeń na raz...
Po raz n-ty powtarzam - nie porównuj crew do fanfilm - to zupełnie odrębne wtyczki. Jak jeszcze miesiąc temu można było porównywać, tak teraz całe api seriali i filmów w FF zostało przepisane - to duże zmiany.
Reszta - wyjątkowo na pw
Po raz n-ty powtarzam - nie porównuj crew do fanfilm - to zupełnie odrębne wtyczki. Jak jeszcze miesiąc temu można było porównywać, tak teraz całe api seriali i filmów w FF zostało przepisane - to duże zmiany.
Reszta - wyjątkowo na pw
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.