25-03-2018, 08:59 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2018, 10:22 AM przez Tomek.
Powód edycji: Poprawiony linkj do script.module.incursion
)
Też to czytałem... Natomiast dla zniecierpliwionych... Skoro na githubie są poprawione pliki, które czekają na aktualizację... Może uda się znaleźć poprawione wersje modułów do "ręcznej" instalacji dla zainteresowanych?
O patrzcie się - znalazłem...
Że też komuś się chciało pobrać z githuba i pokombinować z tym...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. (POPRAWIONA WERSJA - 03.04.2018)
Instalacja przez zip, obojętnie jaka kolejność. Zaktualizuje się, nie zmieniając wersji incursion ani nic. To po prostu mały "patch".

Jak ktoś ma konto w segos.es może w ustawieniach incursion podać swoje dane - zawsze coś więcej tam znajdzie...
O patrzcie się - znalazłem...
Że też komuś się chciało pobrać z githuba i pokombinować z tym...By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. (POPRAWIONA WERSJA - 03.04.2018)
Instalacja przez zip, obojętnie jaka kolejność. Zaktualizuje się, nie zmieniając wersji incursion ani nic. To po prostu mały "patch".
(24-03-2018, 04:31 PM)CherryKodi napisał(a): Tomek ma racje.W tej chwili nie ma lepszej wtyczki do wyszukiwania polskich źródeł i nawet segos jest w nowychNo.. nawet segos jest, nieźle, prawda

Jak ktoś ma konto w segos.es może w ustawieniach incursion podać swoje dane - zawsze coś więcej tam znajdzie...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.