Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wymiana obecnego s905x na coś nowego...
(02-12-2021, 03:56 AM)Ktosi napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Ogółem wiem, by pchać się w Amlogic i omijać szerokim łukiem Rockchip. Oczywiście budżet możemy troszkę naciągnąć Smile Ważne, by działało to w porządku i się nie wieszało przy jakichś wymagających rzeczach. 4K nie jest dla mnie priorytetem (starczy 1080p), choć byłoby miłym zaskoczeniem. Fajnie także, jakby miało BT i ogarniało jakiś fajny pilot pod to (mam One For All ale trza go dzieciom wepchnąć razem ze spadkiem w postaci obecnego boxa) razem z opcją jego włączenia. Fajnie też (tak się zastanawiam), by włączał się razem z TV, czyli jakoś fajnie ogarnąć HDMI-CEC (LG jedynie wyłącza urządzenie, lecz startu nie da rady zrobić na tym boxie). Ogółem nie zależy mi na tym, by wszystko działało cacy elegancko - może coś nie ogarniać i się dostosuje. Ważne, by nie był problematyczny o.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Wymiana obecnego s905x na coś nowego... - przez Diseant - 01-12-2021, 09:24 PM
RE: Wymiana obecnego s905x na coś nowego... - przez mjw - 01-12-2021, 09:35 PM
RE: Wymiana obecnego s905x na coś nowego... - przez Diseant - 03-12-2021, 07:21 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości