26-03-2018, 06:32 PM
@meserak86 ale super favorites to kobyla, ja np. nie lubię dublować funkcjonalności. O wiele łatwiejsze i szybsze jest Simple favorites czy video favorites. A minimalizm to moja domena.
@zm1c4l jest to samo bo scrapery są w 99,9% identyczne obecnie (po zainstalowaniu poprawki do incursion oczywiście). Ale dajemy ludziom wybór. Ktoś woli rozbudowane infursion, inny woli sentymentalnie fanfilm.
@zm1c4l jest to samo bo scrapery są w 99,9% identyczne obecnie (po zainstalowaniu poprawki do incursion oczywiście). Ale dajemy ludziom wybór. Ktoś woli rozbudowane infursion, inny woli sentymentalnie fanfilm.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.