(30-01-2022, 02:00 PM)HalZero napisał(a): A tb7 nie zmieniło API ? Może to jest problem …Tak - zmieniło tylko dla ciebie i dla niego. Dla innych nie. Pokazałem ci zrzut z wczoraj że wszystko działa - u developerów działa, u setki osób działa - idąc twoim tokiem rozumowania api (którego nie ma w tym przypadku - jest zwykła analiza strony) zostało zmienione dla kilku użytkowników...
Zresztą - ty nie masz problemu z tb7 także. Skąd to wiem? Nie ma logu = nie ma problemu. Do czasu aż nie podasz logów to będzie wróżenie z fusów.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.