07-02-2022, 11:08 AM
Cytat:Jak widać inni poradzili sobie z moim bełkotem...
Czyli masz sam świadomość że to bełkot... skoro masz świadomość - to jak dla mnie specjalnie.
Co do @Łonogrzmot - dostał już nie jedną reprymendę/ban/ostrzeżenia i pilnujemy go tu mocno. Natomiast w tym wypadku nie widzę żeby gdziekolwiek cię obraził, więc nie może dostać reprymendy. Stwierdził po prostu fakt.
To zaś:
Cytat:Tak w opcjach jest zdaje się tylko to żeby włączał się kanał i to mi pasuje nie chce żeby włączał się program jaki np wczoraj oglądałem
wpisuje się idealnie w ten wątek By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
"Pytaj w sposób, w jaki chcesz uzyskać pomoc."
"In Ternet za Sadus", 1994r
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.