09-02-2022, 07:59 PM
(09-02-2022, 02:44 PM)prompol napisał(a):Bo się przegrzewa. Jak poprawisz chłodzenie będzie ok. Bez problemu na tym boxie ciągłem 720p na Netflix bez najmniejszych zwiech, z dźwiękiem 5.1 i ambilight(09-02-2022, 02:17 PM)Tomek napisał(a): Netflix - ustawienia - eksperckie i tam masz ustawienie ogranicz jakość do:Ok, ustawiłem i dopiero na 576p idzie do przeżycia lecz dźwięk się rozjeżdża. Byłem przekonany, że będzie szło normalnie![]()
Rozumiem, że w tej sytuacji to ostateczność ? Zamierzałem dodać funkcję Ambilight, lecz w tej sytuacji to bezcelowe.
Zmyliła mnie poprawność działania oryginalnej aplikacji Android na tym urządzeniu, tu działa dość dobrze a na CoreELEC dosyć kulawo. Dziękuję w każdym razie kolegom za pomoc i poświęcony czas.
Pozdrawiam,
Marcin
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.