(28-03-2022, 08:02 PM)Frexor napisał(a): Szkoda, że dopiero tutaj dowiedziałem się, że nie ma co już kupować dostępu na tb7.pl. Właśnie wykupiłem dostęp na 180 dni, pliki nie pasowały do wyszukiwań i zacząłem szukać przyczyny. Moim zdaniem powinna pojawić się jakaś informacja na główniej stornie kodiwpigulce. Szczególnie, że nadal są dostępne poradniki z tb7.plTb7 nadal działa, na tyle na ile pozwala ich wyszukiwarka, dlatego poradniki są aktualne. Dalej są alternatywą dla bezpłatnych źródeł. Nie jesteśmy też w żaden sposób powiązani z tb7 więc nie możemy odpowiadać za ilość źródeł. Natomiast od początku problemów informujemy na forum czy na FB o problemach z działaniem tb7
Jakieś wtyczki i źródła działają prawidłowo z filmami z lektorem i dubbingiem?
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.