10-04-2022, 08:29 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-04-2022, 08:34 PM przez gothblack.)
(10-04-2022, 12:57 PM)Zuzia napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. inny adres: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Mam pytanie czy na Kodi 18.9 tez jest szansa aby działo czy musze instalować jednak 19?? Nie wiem czy robie to ok. ale chyba tak i niestety kupa. Z pewnych powodów wolałbym zostać na starej wersji Kodi, ale za kilka dni dostaje Viaplay za free w abonamencie pewnej kabłówki i niestety mój TV oficjalnej aplikacji nie obsługuje. Prosze o info bo nie chce mi się tego za każdym razem uruchamiać z phona czy lapka. Pzdr.
Bezpośredni link do zipa: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Powodów takiego stanu rzeczy jest kilka, ale główną ideą jest kontynuowanie pracy autora, czyli wsparcie dla Viaplay we wszystkich wersjach, a tych jest już dość sporo (polska, szwedzka, duńska, norweska, islandzka, holenderska, litewska). Sukcesywnie będą też dodawane pozostałe. Gdzieś po drodze to zostało zgubione, ponadto API delikatnie zaczyna się różnić (np. w Viaplay NL) od reszty i trzeba uwzględniać zmiany całościowo, a nie tylko pod jedną wersję.
(10-04-2022, 08:29 PM)gothblack napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. inny adres: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Mam pytanie czy na Kodi 18.9 tez jest szansa aby działało czy musze instalować jednak 19?? Nie wiem czy robie to ok. ale chyba tak i niestety kupa. Z pewnych powodów wolałbym zostać na starej wersji Kodi, ale za kilka dni dostaje Viaplay za free w abonamencie pewnej kabłówki i niestety mój TV oficjalnej aplikacji nie obsługuje. Prosze o info bo nie chce mi się tego za każdym razem uruchamiać z phona czy lapka. Pzdr.
Bezpośredni link do zipa: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Powodów takiego stanu rzeczy jest kilka, ale główną ideą jest kontynuowanie pracy autora, czyli wsparcie dla Viaplay we wszystkich wersjach, a tych jest już dość sporo (polska, szwedzka, duńska, norweska, islandzka, holenderska, litewska). Sukcesywnie będą też dodawane pozostałe. Gdzieś po drodze to zostało zgubione, ponadto API delikatnie zaczyna się różnić (np. w Viaplay NL) od reszty i trzeba uwzględniać zmiany całościowo, a nie tylko pod jedną wersję.