04-04-2018, 05:37 PM
(04-04-2018, 05:32 PM)johns88 napisał(a): Generalnie nie wiem po co mi ta informacja, ale zauważam standardowe zachowanie ludzi a mianowicie :Spokojnie - pisałem z telefonu i coś się zamieszało przy cytowaniu wklejając jakiś dziwoląg sprzed kilku tygodni. Sorki.
nowy użytkownik prosi o pomoc i otrzymuje bezsensowne odpowiedzi - proste pytanie "Czy jest sens się w to bawić i czy są polskie kanały ? "
prosta odpowiedź "nie daruj sobie lub tak działa tu masz link co i jak".
Zamiast nabijać teraz milion postów w moim temacie wystarczy jedna prosta odpowiedź
W poście powyżej masz odpowiedź która miała być od razu.
ps. na przyszłość - przeglądnij przypięte tematy i główną stronę... jest tam więcej odpowiedzi niż jesteśmy w stanie zadać pytań.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.