Dziękuję Panowie.
Mi Boxa od Xiaomi już mam i naprawdę daje radę skubaniec, ale jego 8GB ROMU przy obecnych realiach to sporo za mało. Do tego jego procek do gierek (ala konsola z dwoma padami) też trochę marnie... Liczyłem na to, że nowa wersja Mi Boxa 2018 wniesie jakiś powiew świeżości w świecie TV Boxów a tu kurczę taka premierowa porażka od Xiaomi
Nvidia to zbyt dużo jak dla mnie jeżeli chodzi o wydajność w grach, na bank bym jej nie wykorzystał. Dlatego nie ma sensu płacić mi prawie tysiaka, po to żeby zagrać w Real Racing 3 NFS-a czy jakąś platformówke.
Ze mną jak z dzieckiem...
Na nowym boxie ma śmigać stabilnie: sklep Google Play, KODI, YouTube, Netflix, Showmax, IPLA, HBO GO, TVP VOD, VEVO, Spotify i Tidal, "szybkie" gierki ze sklepu Google-a. Do tego sensowny procek (jak na obecne czasy), pilot BT z Voice Control, min. 2GB ramu i przynajmniej 16GB romu.
Nic mi wiecej do szczęścia nie będzie trzeba
Przy okazji Panie Administratorze... Korzystając z okazji chciałbym Cię "wykorzystać"
Skoro posiadasz u siebie na stanie M8S Pro L z pilotem VC oraz Mi Boxa od Xiaomi... To czy mógłbyś w wolnej chwili sprawdzić czy owe piloty nie są przypadkiem bliźniacze jeżeli chodzi o ich nadawanie sygnału BT (ich częstotliwość)???
Chodzi mi dokładnie o to, czy gdy dwa boxy (Xiaomi i Mecool) są włączone w tym samym czasie, to czy przypadkiem jeden pilot (obojetnie który) nie steruje dwoma boxami na raz.
Pytam Cię o to, ponieważ zauważyłem u siebie, że pilot BT od Mi Boxa działa u mnie na sporych odległościach. Dokładnie to gdy box stoi podpięty do TV i uruchomiony na dolnej kondygnacji domu, to mogę nim sterować będąc piętro wyżej. Box jest w salonie a ja leżę w sypialni i steruję jego głośnością (a box od pilota dzieli żelbetowy strop).
Boję się, że mając na metrażu dwa boxy tj. Mi Boxa i M8S Pro L z bliźniaczym pilotem BT, jeden pilot będzie w tym samym czasie sterował dwoma urządzeniami
Mi Boxa od Xiaomi już mam i naprawdę daje radę skubaniec, ale jego 8GB ROMU przy obecnych realiach to sporo za mało. Do tego jego procek do gierek (ala konsola z dwoma padami) też trochę marnie... Liczyłem na to, że nowa wersja Mi Boxa 2018 wniesie jakiś powiew świeżości w świecie TV Boxów a tu kurczę taka premierowa porażka od Xiaomi
Nvidia to zbyt dużo jak dla mnie jeżeli chodzi o wydajność w grach, na bank bym jej nie wykorzystał. Dlatego nie ma sensu płacić mi prawie tysiaka, po to żeby zagrać w Real Racing 3 NFS-a czy jakąś platformówke.
Ze mną jak z dzieckiem...
Na nowym boxie ma śmigać stabilnie: sklep Google Play, KODI, YouTube, Netflix, Showmax, IPLA, HBO GO, TVP VOD, VEVO, Spotify i Tidal, "szybkie" gierki ze sklepu Google-a. Do tego sensowny procek (jak na obecne czasy), pilot BT z Voice Control, min. 2GB ramu i przynajmniej 16GB romu.Nic mi wiecej do szczęścia nie będzie trzeba
Przy okazji Panie Administratorze... Korzystając z okazji chciałbym Cię "wykorzystać"
Skoro posiadasz u siebie na stanie M8S Pro L z pilotem VC oraz Mi Boxa od Xiaomi... To czy mógłbyś w wolnej chwili sprawdzić czy owe piloty nie są przypadkiem bliźniacze jeżeli chodzi o ich nadawanie sygnału BT (ich częstotliwość)??? Chodzi mi dokładnie o to, czy gdy dwa boxy (Xiaomi i Mecool) są włączone w tym samym czasie, to czy przypadkiem jeden pilot (obojetnie który) nie steruje dwoma boxami na raz.
Pytam Cię o to, ponieważ zauważyłem u siebie, że pilot BT od Mi Boxa działa u mnie na sporych odległościach. Dokładnie to gdy box stoi podpięty do TV i uruchomiony na dolnej kondygnacji domu, to mogę nim sterować będąc piętro wyżej. Box jest w salonie a ja leżę w sypialni i steruję jego głośnością (a box od pilota dzieli żelbetowy strop).
Boję się, że mając na metrażu dwa boxy tj. Mi Boxa i M8S Pro L z bliźniaczym pilotem BT, jeden pilot będzie w tym samym czasie sterował dwoma urządzeniami