19-07-2022, 11:03 AM
@Seba12, dziękuję za rzeczowy komentarz. Mniej technicznie można całą sytuację wyjaśnić tak. Heppen, 1 kwietnia dodał moje autorstwo uznając, że mój wkład przy tworzeniu wtyczki jest wystarczający. Teraz okazało się, że to był taki żarcik primaaprilisowy
Epicko zakończył mój "samozwańczy" support oceną moich umiejętności i stanu psychicznego. Generalnie ze mną można się dogadać, ale po czymś takim, sam rozumiesz, mosty jakby spalone.
Jednak wtyczka nadal jest na Githubie jako fork i jest używalna, podanym wyżej sposobem można ją instalować. Druga wersja od mbebe jest mi doskonałe znana od samego początku, bo prosiłam mbebe by podjął się napisania tej wtyczki i dzięki jego uprzejmości ona powstała. Potem rozwój jakby trochę przyhamował, poniekąd z braku dostępu do Vectry. Myślę, że jeżeli mbebe będzie zainteresowany rozwojem swojej wersji, z czasem będzie ona równie funkcjonalna.
Epicko zakończył mój "samozwańczy" support oceną moich umiejętności i stanu psychicznego. Generalnie ze mną można się dogadać, ale po czymś takim, sam rozumiesz, mosty jakby spalone.Jednak wtyczka nadal jest na Githubie jako fork i jest używalna, podanym wyżej sposobem można ją instalować. Druga wersja od mbebe jest mi doskonałe znana od samego początku, bo prosiłam mbebe by podjął się napisania tej wtyczki i dzięki jego uprzejmości ona powstała. Potem rozwój jakby trochę przyhamował, poniekąd z braku dostępu do Vectry. Myślę, że jeżeli mbebe będzie zainteresowany rozwojem swojej wersji, z czasem będzie ona równie funkcjonalna.