(31-07-2022, 11:57 AM)Mangas napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Dałeś radę odblokować przycisk Netflix? Wszystkie inne pomapowałem, ale nawet program wskazany przez Ciebie dawno temu próbowałem i nie dał rady ruszyć Netflixa.
Swoją drogą zastanawiam się, czy da się też jakoś usunąć aplikację Youtube i zastąpić ją SmartTube np. nadpisując tą samą nazwą tak, by po przyciśnięciu przycisku wejść bezpośrednio do SmartTube a po przyciśnięciu mikrofonu na pilocie — wejść bezpośrednio do SmartTube (lub aplikacji pochodnych dla YT bez reklam).
(09-04-2022, 04:32 PM)kokoko-eurospoko napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. można sobie generować wszystko z łapy. Wystarczy odpowiednie polecenie Intent - np:
dla podglądu EPG. App Package to: com.android.dtv.intent:#Intent;launchFlags=0x10000000;component=com.android.dtv/com.sdmc.dtv.epg.EPGActivity;end
FYI grubo po czasie ale można to robić w prostszy sposób. Zainstaluj ze sklepu play launcher android tv home, nie uruchomi się ale po jego instalacji działa tworzenie skrótów z activity launchera.
Można praktycznie wszystko wyciągnąć co przydatne. Odświeżenie, powiadomienia, skanowanie naziemnej, sortowanie:
![[Obrazek: Clipboard01.jpg]](https://i.postimg.cc/rM6SMnxc/Clipboard01.jpg)
(09-04-2022, 04:24 PM)Wojtasban napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Jak wyciągniesz apk com.sdmc.tms z boxa i rozpakujesz to też możesz zajrzeć w stringi i zobaczyć do czego jest zdolna - np. wyświetli ci na ekranie, że box zablokowany i nara - czy play/vectra to praktykują? nie wiem, póki co play wylogowuje boxy za które nie jest płacony abonament.