Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Play Now TV Box 2 - dylemat dotyczący użytkowania
(12-08-2022, 06:44 AM)ghost12 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Ad 3. Musi działać Activity Launcher przez niego ustawiasz aplikację HDTV, w skróty pobawisz się potem. Debugowanie USB włączaj tylko wtedy kiedy jest potrzebne bo ci port USB nie będzie działał.

Ad 5. Problemy z HDTV rozwiązuje przywrócenie ustawień fabrycznych. Ale musi ci działać Activity Launcher. Wybierasz com.sdmc.setting.menu.SettingMenu - Przywróć ustawienia fabryczne. Natomiast w General setting masz Audio language, Audio Second language i tutaj kombinujesz ze ścieżką dźwiękową.
Dzięki za podesłanie sposobu z ad 1. Spróbuję to zrobić i dam znać czy się udało.  Po resecie boxa zaczął działać Activity Launcher i mogłem zrobić ad 5.  Poustawiałem też ścieżki audio. Nie wiedzieć dlaczego region był ustawiony na Rosję, a język na angielski...

Dalej nierozwiązany pozostaje jak przypisać ustawienia Activity Launcher do przycisków. Buttons Remapper nie daje rady. Opcja generowania samodzielnego EPG w APK nie działa na stronie wskazanej przez kolegę w poprzednich postach. Jakieś porady? 

PS. Rozumiem, że naszego boxa nie da się zrootować? Próbowałem King Rootem, Kingo Rootem, Fraamą i nic. 
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Play Now TV Box 2 - dylemat dotyczący użytkowania - przez MOYS2 - 13-08-2022, 11:10 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości