Eh... same tytuły i znalezienie filmu na tmdb to żaden problem. Natomiast wyszukanie po 13 tytułach (jak w tym wypadku - a dochodzi nawet do 20-30 tytułów czasem w tłumaczeniach) na stronach udostępniających filmy w szybki sposób będzie prowadziło do blokady dostępu dla ff tych stron, ich chowanie się za CF itp itd. Przyjęte jest że wyszukiwanie na stronach następuje w języku en (bądź tzw oryginaltitle) i w języku pl - i to się raczej nie zmieni - chyba że na stronach pojawią się znaczniki tmdb/imdb - wtedy w ogóle nie będzie problemu.
Wycięcie z tytułu też nic nie da - bo po czym ma potem FF wyszukać na stronie? Jakby serwisy udostępniały tmdb id byłoby super - ale nie robią tego.
The moviedb nie udostępnia przecież filmów/linków - udostępnia tylko informacje (tytuł/opisy/aktorów/część grafik)
Wersja którą dostałem do testów wyszukuje ten film z tytułem PL/EN/alternatywnym PL/ losowo wybranymi w innych językach/a nawet z tym: 追星星的孩子 - film - źródeł nie sprawdzałem.
BTW - chyba to czytają - zwróć uwagę na przecinek:
Wycięcie z tytułu też nic nie da - bo po czym ma potem FF wyszukać na stronie? Jakby serwisy udostępniały tmdb id byłoby super - ale nie robią tego.
The moviedb nie udostępnia przecież filmów/linków - udostępnia tylko informacje (tytuł/opisy/aktorów/część grafik)
Wersja którą dostałem do testów wyszukuje ten film z tytułem PL/EN/alternatywnym PL/ losowo wybranymi w innych językach/a nawet z tym: 追星星的孩子 - film - źródeł nie sprawdzałem.
BTW - chyba to czytają - zwróć uwagę na przecinek:
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.