Użyłem sformułowania soft a nie aktualizacja w znaczeniu soft = aktualizacja ota. Chciałem rozdzielić aktualizacje od softu (czyli pliki systemowe itp itd).
Co do coreelec - nic nie będzie zrobione bo developerzy nie mają tego boxa więc nawet nie będą szukać rozwiązań. Zbyt niszowe urządzenie.
A fakt faktem - błędem była aktualizacja androida jak się używa coreelec, wiedząc że ten box używa do coreelec błędu w sofcie
Btw. U mnie ten box bez aktualizacji też leży i się kurzy ...
Co do coreelec - nic nie będzie zrobione bo developerzy nie mają tego boxa więc nawet nie będą szukać rozwiązań. Zbyt niszowe urządzenie.
A fakt faktem - błędem była aktualizacja androida jak się używa coreelec, wiedząc że ten box używa do coreelec błędu w sofcie
Btw. U mnie ten box bez aktualizacji też leży i się kurzy ...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.