Fałszywy alarm w przypadku fanfilm. W tym pliku jest użyte kodowanie (ukrywanie) kluczy tmdb, trakt, fanart - jeśli nie są ukryte to wiele osób je sobie pożycza i krócej działają. Stąd ich szyfrowanie (można to szybko i tak sobie wyciągnąć - ale zawsze to jakieś utrudnienie). Problem jest taki że niektóre wirusy korzystają z tej samej metody ukrywania kodu w pythonie. Stąd fałszywe alarmy.
Co jest w the Crew - nie wiem. Nie jestem pewien ale wtyczka została chyba już porzucona...
Btw - z tych plików które podałeś 2 należą do crew, jeden do wtyczki filman a tylko jeden apis.py do fanfilm.
Co jest w the Crew - nie wiem. Nie jestem pewien ale wtyczka została chyba już porzucona...
Btw - z tych plików które podałeś 2 należą do crew, jeden do wtyczki filman a tylko jeden apis.py do fanfilm.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...