Fałszywy alarm w przypadku fanfilm. W tym pliku jest użyte kodowanie (ukrywanie) kluczy tmdb, trakt, fanart - jeśli nie są ukryte to wiele osób je sobie pożycza i krócej działają. Stąd ich szyfrowanie (można to szybko i tak sobie wyciągnąć - ale zawsze to jakieś utrudnienie). Problem jest taki że niektóre wirusy korzystają z tej samej metody ukrywania kodu w pythonie. Stąd fałszywe alarmy.
Co jest w the Crew - nie wiem. Nie jestem pewien ale wtyczka została chyba już porzucona...
Btw - z tych plików które podałeś 2 należą do crew, jeden do wtyczki filman a tylko jeden apis.py do fanfilm.
Co jest w the Crew - nie wiem. Nie jestem pewien ale wtyczka została chyba już porzucona...
Btw - z tych plików które podałeś 2 należą do crew, jeden do wtyczki filman a tylko jeden apis.py do fanfilm.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.