(15-10-2022, 11:01 PM)Flower napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Więc po kolei:
1 - brak wersji FF i ptw
2 - brak informacji o czyszczeniu cache.
3 - sprawdziłeś czy masz aktywny transfer na tb7?
4 - SOA - u mnie działa.
(15-10-2022, 10:26 PM)widget2 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. jasno powiedziałem że bez logów nie ma problemu. Bez tego nie wiemy co próbujesz odtwarzać, z jakiej strony z jakiego hostu, jaką masz konfigurację itp itd.
Czyli dalej pyr pyr i pur pur....
Zrozumcie - bez dokładnego opisu problemu nie jestem w stanie udzielić pomocy, bądź przekazać autorom fanfilm z czym jest problem. Oni naprawdę nie mają setek urządzeń w tysiącach konfiguracji żeby każdy błąd wygenerować samemu.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.