Ale jakich linków premium? Na którym serwisie? tb7/xt7/rapideo/nopremium/twojlimit/hdseans działają. Wyszukiwanie nie ma nic wspólnego z resolverem - i nie wiemy skąd masz informację że problem jest z resolverem.
Pomiędzy ostatnimi wersjami FF nie było zmian dotyczących linków - ostatnia zmiana była 2022.07.22 i dotyczyła tb7/xt7
Tradycyjnie zaś olanie mojej prośby z pierwszego postu:
a więc odpowiedź jest jedna - u mnie działa.(btw - w opisie masz kodi 18 - tego już nie obsługujemy)
Pomiędzy ostatnimi wersjami FF nie było zmian dotyczących linków - ostatnia zmiana była 2022.07.22 i dotyczyła tb7/xt7
Tradycyjnie zaś olanie mojej prośby z pierwszego postu:
(05-05-2022, 05:41 AM)Tomek napisał(a): Wymagania jakie stawiam
- podanie wersji FanFilm, wersji modułu PTW + logi jeśli występuje jakiś błąd.
(dopisek - nie na zasadzie najnowsza, aktualna - należy podać konkretną wersję obu wtyczek)
Wszystkie wymagane informacje - wersje, logi - znajdziecie w najnowszej wersji FanFilm (od 2022.05.03.1) w jednym miejscu: FanFilm-Ustawienia-Konserwacja:
Posty niespełniające tych warunków mogą pozostać bez odpowiedzi.
- Oznaczenie w pierwszym zdaniu zgłoszenia: [BŁĄD] [PROPOZYCJA] [NIE RADZĘ SOBIE] [W SUMIE NIE WIEM]
- przed zgłoszeniem błędu - proszę sprawdzić połączenie sieciowe, połączenie z następującymi stronami: trakt.tv themoviedb.org imdb.org
- w przypadku błędów z serwisami premium - proszę sprawdzić czy na pewno podało się właściwe hasło/login, czy ma się aktywne konto z wykupionym transferem.
- przed zgłoszeniem błędu należy wyczyścić cały cache (Fanfilm-Ustawienia-Konserwacja-Wyczyść cały cache) i ponownie uruchomić Kodi
- zaktualizować FanFilm i moduł PTW do najnowszych wersji - nie udzielamy pomocy dla nieaktualnych wersji.
a więc odpowiedź jest jedna - u mnie działa.(btw - w opisie masz kodi 18 - tego już nie obsługujemy)
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...

![[Obrazek: MFZkCLLl.png]](https://i.imgur.com/MFZkCLLl.png)