Ale jakich linków premium? Na którym serwisie? tb7/xt7/rapideo/nopremium/twojlimit/hdseans działają. Wyszukiwanie nie ma nic wspólnego z resolverem - i nie wiemy skąd masz informację że problem jest z resolverem.
Pomiędzy ostatnimi wersjami FF nie było zmian dotyczących linków - ostatnia zmiana była 2022.07.22 i dotyczyła tb7/xt7
Tradycyjnie zaś olanie mojej prośby z pierwszego postu:
a więc odpowiedź jest jedna - u mnie działa.(btw - w opisie masz kodi 18 - tego już nie obsługujemy)
Pomiędzy ostatnimi wersjami FF nie było zmian dotyczących linków - ostatnia zmiana była 2022.07.22 i dotyczyła tb7/xt7
Tradycyjnie zaś olanie mojej prośby z pierwszego postu:
(05-05-2022, 05:41 AM)Tomek napisał(a): Wymagania jakie stawiam
- podanie wersji FanFilm, wersji modułu PTW + logi jeśli występuje jakiś błąd.
(dopisek - nie na zasadzie najnowsza, aktualna - należy podać konkretną wersję obu wtyczek)
Wszystkie wymagane informacje - wersje, logi - znajdziecie w najnowszej wersji FanFilm (od 2022.05.03.1) w jednym miejscu: FanFilm-Ustawienia-Konserwacja:
Posty niespełniające tych warunków mogą pozostać bez odpowiedzi.
- Oznaczenie w pierwszym zdaniu zgłoszenia: [BŁĄD] [PROPOZYCJA] [NIE RADZĘ SOBIE] [W SUMIE NIE WIEM]
- przed zgłoszeniem błędu - proszę sprawdzić połączenie sieciowe, połączenie z następującymi stronami: trakt.tv themoviedb.org imdb.org
- w przypadku błędów z serwisami premium - proszę sprawdzić czy na pewno podało się właściwe hasło/login, czy ma się aktywne konto z wykupionym transferem.
- przed zgłoszeniem błędu należy wyczyścić cały cache (Fanfilm-Ustawienia-Konserwacja-Wyczyść cały cache) i ponownie uruchomić Kodi
- zaktualizować FanFilm i moduł PTW do najnowszych wersji - nie udzielamy pomocy dla nieaktualnych wersji.
a więc odpowiedź jest jedna - u mnie działa.(btw - w opisie masz kodi 18 - tego już nie obsługujemy)
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

![[Obrazek: MFZkCLLl.png]](https://i.imgur.com/MFZkCLLl.png)