Witaj @sium
Nie chcę Cię martwić, ale Twoja praca jest jak wojna z wiatrakami. Z tego co wiem, w Rytec Poland xml zaszły olbrzymie zmiany. Strukturalne i pokoleniowe. Teraz tym zajmuje się @azman i On jest odpowiedzialny za epg pl dla enigmy. Pewnie były jakieś perypetie na początku. Ale teraz chyba wszystko jest OK. Tu jest cały temat i wątek z tym związany:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Tam też można pisać do autora jak coś nie działa. Ale brawo za włożoną prace. I jak mogę Cię prosić to napisz małą instrukcję co i jak, dla zainteresowanych. A nóż będzie duży odzew to @mjw i ja coś z tym zrobimy.
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz gratuluje. To musiała być bardzo żmudna i upierdliwa praca. Znam ten ból
Nie chcę Cię martwić, ale Twoja praca jest jak wojna z wiatrakami. Z tego co wiem, w Rytec Poland xml zaszły olbrzymie zmiany. Strukturalne i pokoleniowe. Teraz tym zajmuje się @azman i On jest odpowiedzialny za epg pl dla enigmy. Pewnie były jakieś perypetie na początku. Ale teraz chyba wszystko jest OK. Tu jest cały temat i wątek z tym związany:By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Tam też można pisać do autora jak coś nie działa. Ale brawo za włożoną prace. I jak mogę Cię prosić to napisz małą instrukcję co i jak, dla zainteresowanych. A nóż będzie duży odzew to @mjw i ja coś z tym zrobimy.
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz gratuluje. To musiała być bardzo żmudna i upierdliwa praca. Znam ten ból