Kodi na xbox one ma bardzo duże ograniczenia i nie działa tak jak na innych systemach. Developerzy FanFilm nie mają z tego co wiem dostępu do Xbox więc nie są w stanie sprawdzać na tym systemie co i jak działa. A ponieważ większość rzeczy z pythona nie działa tam prawidłowo - to się nikt tym nie przejmuje. W logach to wygląda na nieprawidłowo zainstalowany/startujący moduł PTW. Spróbuj przeinstalować sam moduł PTW
To nie problem FF tylko powiązań pomiędzy trakt a tmdb - to ciągle kuleje. Trakt rządzi się swoimi prawami i nie zawsze zaciąga prawidłowo dane z TMDB. TVDB już nie jest wykorzystywane do seriali. Trwają prace nad przejściem seriali w 100% na tmdb - filmy ponoć są już zrobione.
(27-11-2022, 06:52 PM)pcela napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.), gdzie mamy 26 odcinków serii podstawowej i cztery odcinki specjalne, które zamykają historię.
To nie problem FF tylko powiązań pomiędzy trakt a tmdb - to ciągle kuleje. Trakt rządzi się swoimi prawami i nie zawsze zaciąga prawidłowo dane z TMDB. TVDB już nie jest wykorzystywane do seriali. Trwają prace nad przejściem seriali w 100% na tmdb - filmy ponoć są już zrobione.
(27-11-2022, 06:52 PM)pcela napisał(a): A i mam zrobione tak, że wyszukiwarka tb7 i xt7 zwróci mi wyniki przy zapytaniu (przykładowo):jak już mówiłem - wyszukiwarka dostępna na stronie tb7/xt7 to nie jest ta sama z której korzysta FanFilm dla tych źródeł.
Wolfs Rain - wszystkie odcinki)
Wolf`s Rain - wszystkie odcinki
tt0367439 - wszystkie odcinki
Wolfs Rain s01e01 - odcinek 1 (analogicznie dla pozostałych odcinków)
Wolf`s Rain s01e01 - odcinek 1 (analogicznie dla pozostałych odcinków)
tt0367439 s01e01 - odcinek 1 (analogicznie dla pozostałych odcinków)
tt0942326 - odcinek 1
tt0978240 - odcinek 3
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.