Kodi na xbox one ma bardzo duże ograniczenia i nie działa tak jak na innych systemach. Developerzy FanFilm nie mają z tego co wiem dostępu do Xbox więc nie są w stanie sprawdzać na tym systemie co i jak działa. A ponieważ większość rzeczy z pythona nie działa tam prawidłowo - to się nikt tym nie przejmuje. W logach to wygląda na nieprawidłowo zainstalowany/startujący moduł PTW. Spróbuj przeinstalować sam moduł PTW
To nie problem FF tylko powiązań pomiędzy trakt a tmdb - to ciągle kuleje. Trakt rządzi się swoimi prawami i nie zawsze zaciąga prawidłowo dane z TMDB. TVDB już nie jest wykorzystywane do seriali. Trwają prace nad przejściem seriali w 100% na tmdb - filmy ponoć są już zrobione.
(27-11-2022, 06:52 PM)pcela napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.), gdzie mamy 26 odcinków serii podstawowej i cztery odcinki specjalne, które zamykają historię.
To nie problem FF tylko powiązań pomiędzy trakt a tmdb - to ciągle kuleje. Trakt rządzi się swoimi prawami i nie zawsze zaciąga prawidłowo dane z TMDB. TVDB już nie jest wykorzystywane do seriali. Trwają prace nad przejściem seriali w 100% na tmdb - filmy ponoć są już zrobione.
(27-11-2022, 06:52 PM)pcela napisał(a): A i mam zrobione tak, że wyszukiwarka tb7 i xt7 zwróci mi wyniki przy zapytaniu (przykładowo):jak już mówiłem - wyszukiwarka dostępna na stronie tb7/xt7 to nie jest ta sama z której korzysta FanFilm dla tych źródeł.
Wolfs Rain - wszystkie odcinki)
Wolf`s Rain - wszystkie odcinki
tt0367439 - wszystkie odcinki
Wolfs Rain s01e01 - odcinek 1 (analogicznie dla pozostałych odcinków)
Wolf`s Rain s01e01 - odcinek 1 (analogicznie dla pozostałych odcinków)
tt0367439 s01e01 - odcinek 1 (analogicznie dla pozostałych odcinków)
tt0942326 - odcinek 1
tt0978240 - odcinek 3
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...