09-12-2022, 03:14 PM
Skończyłem wczoraj Peripheral. Niestety po obiecującym początku końcówka to już była nędza. Niepotrzebne mnożenie wątków, jakieś filozofowanie, wydziwianie na siłę. Akcja siadła i było po prostu nudno. Wizualnie w dalszym ciągu bomba ale to nie to. Jak ktoś jeszcze nie zaczął to lepiej sobie odpuścić. Mnie już nikt na drugi sezon nie namówi.
Za to Yellowstone i Kulawe konie z odcinka na odcinek świetnie.
A i mam pytanie porządkowe. Widzę, że wyfasowałem tytuł Recenzent filmów i seriali.
Chciałem wszystkich tutaj zapewnić, że nie mam z tym nic wspólnego, nigdy o ten tytuł nie zabiegałem i nie mam żadnego wykształcenia w tym temacie.
Coś jak Kurski w Banku Światowym. Więc moje wpisy traktujcie podobnie.
Tylko chyba w przeciwieństwie do niego nie mogę liczyć na podobnie skromną gratyfikację za te czynności. Czy się mylę? Podać numer konta?
Podziękowali: szopns, arkady1964
Za to Yellowstone i Kulawe konie z odcinka na odcinek świetnie.
A i mam pytanie porządkowe. Widzę, że wyfasowałem tytuł Recenzent filmów i seriali.
Chciałem wszystkich tutaj zapewnić, że nie mam z tym nic wspólnego, nigdy o ten tytuł nie zabiegałem i nie mam żadnego wykształcenia w tym temacie.
Coś jak Kurski w Banku Światowym. Więc moje wpisy traktujcie podobnie.
Tylko chyba w przeciwieństwie do niego nie mogę liczyć na podobnie skromną gratyfikację za te czynności. Czy się mylę? Podać numer konta?
Podziękowali: szopns, arkady1964