Samo kodi nie ma intro początkowego - ma obrazek - tzw. splash - można go podmienić przez dodanie pliku Splash.png. W systemach androidowych można plik umieścić w katalogu:
Skąd pobrać - z internetu - dowolna grafika w formacie png, w rozdzielczości twojego sprzętu powinna zadziałać (nie wiem tylko czy k19 na to pozwala jeszcze - na 17-18 się dało - ale w sumie nie zmieniałem b. dawno bo i po co?)
Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/MediaSkąd pobrać - z internetu - dowolna grafika w formacie png, w rozdzielczości twojego sprzętu powinna zadziałać (nie wiem tylko czy k19 na to pozwala jeszcze - na 17-18 się dało - ale w sumie nie zmieniałem b. dawno bo i po co?)
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.