(18-12-2022, 07:07 PM)woland357 napisał(a): Skoro nie działa wyszukiwanie na e-kino.to po co jest podane w źródłach wtyczki?Już ci mówiłem - poczytaj jak działa FanFilm - ekino jest schowane za CF - jak się odsłoni, to będzie działać. I pewnie dlatego autorzy FF zostawili je w źródłach wtyczki - nie będą co 2 dni wypuszczać nowej wersji bo strona A się schowała a strona B się odkryła. No chyba że wiesz jak to ogarnąć, to wtedy zapraszam na PW - skontaktuję cię z autorami FF - chętnie przyjmą pomoc.
Natomiast - stronę wcześniej (ale też na tej) masz informację, że ze względu na awarię trakt FanFilm może nie działać prawidłowo - nie są pobierane wszystkie dane które umożliwiają prawidłowe znalezienie filmu/serialu. A przez to też znalezienie źródeł. I dlatego problem tkwi w użytkowniku, który nie chciał doczytać że są obecnie duże problemy - niezależne od twórców FF tylko zależne od serwisów zewnętrznych.
A problem z użytkownikiem jest taki, że tradycyjnie zostało zignorowane to o co proszę w pierwszym poście:
- podanie wersji FanFilm, wersji modułu PTW + logi jeśli występuje jakiś błąd.
- przed zgłoszeniem błędu - proszę sprawdzić połączenie sieciowe, połączenie z następującymi stronami: trakt.tv themoviedb.org imdb.org
Wybrałeś sobie wybiórczo to o co proszę, podając rzeczy które kompletnie nie mają związku z kodi - interfejs MIUI.
BTW - nie mówiłem w jaki sposób masz używać ekino - jest wtyczka od mbebe której możesz używać - i to o nią mi chodziło gdy mówiłem "Używaj ekino a nie fanfilm".
coraz mniej mi się chce.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.