(29-12-2022, 03:22 PM)woland357 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - ale dostałeś odpowiedź - uszkodzona instalacja kodi lub brak aktualizacji windows - więc pomoc dostałeś - ale nie skorzystałeś.
(29-12-2022, 02:56 PM)marfilm napisał(a):Klucze do tmdb/trakt są zaszyfrowane (w jednym z plików modułu ptw) - mechanizm szyfrowania w pythonie jest czasem wykorzystywany do "ukrywania niecnych rzeczy" - w tym przypadku chodzi jedynie o wydłużenie czasu życia tych kluczy - czym mniej osób ma do nich otwarty dostęp - tym dłużej będą działać. Jak były nieszyfrowane zdarzało się że po miesiącu przestawały działać bo inni je wykorzystywali w swoich wtyczkach i szło za dużo zapytań. Stąd szyfrowanie - żeby dłużej działało dla użytkowników. Jak ktoś chce - może samemu otworzyć swoje klucze - wtedy FF ignoruje szyfrowanie.(29-12-2022, 10:42 AM)Jmno napisał(a): Witam dziś chciałem zainstalować na kodi 19.5 fanfilm na kompie ale coś nie mogę zrobiłem aktualizacje fanfilm repro do 0.9 potem wtyczki video fanfilm ale nie chcę się otworzyć czy ktoś też ma problem ?Też nie mogę zainstalować fanfilm na świeżym kodi 19.5 Podczas intalacji defender zgłasza konia trojańskiego
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...