Zresztą otworzyłem pudełko i na PCB pisze coś takiego:
Najbardziej podobne urządzenie to X96 Mini do którego znalazłem firmware i program do robienia karty microSD lub USB aby z niej wgrać firmware zamiast używać kabla USB - tutorial z 4 luty 2023:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
no ale nie wgram tego dopóki nie znajdę oryginału
Tutaj wersja angielska z opisem programu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Firmware do tego X96 Mini z Android 9 jest tutaj: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Inne podobne urządzenie to Tanix H2: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - ma identyczny odcisk palca (build number) z wyjątkiem daty.
Jest też alternatywne firmware od Aidan - 1.+[v9]+Aidan's+ROM+[S905W]+[ATV+9]+(P281).rar:
Żadnego z podanych tutaj firmware nie wgrywałem ale podejrzewam iż na 99% każde by działalo na BLOW.
2020-10-30 JNMBS905W.4BIT.JNFOURLED.VER1.0 (Z drugiej strony 2117)ale w necie nic nie ma z tym związane tylko jakieś aukcje w chinach z podobnymi procesorami.Najbardziej podobne urządzenie to X96 Mini do którego znalazłem firmware i program do robienia karty microSD lub USB aby z niej wgrać firmware zamiast używać kabla USB - tutorial z 4 luty 2023:
no ale nie wgram tego dopóki nie znajdę oryginału

Tutaj wersja angielska z opisem programu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Firmware do tego X96 Mini z Android 9 jest tutaj: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Inne podobne urządzenie to Tanix H2: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - ma identyczny odcisk palca (build number) z wyjątkiem daty.
Jest też alternatywne firmware od Aidan - 1.+[v9]+Aidan's+ROM+[S905W]+[ATV+9]+(P281).rar:
Żadnego z podanych tutaj firmware nie wgrywałem ale podejrzewam iż na 99% każde by działalo na BLOW.