27-02-2023, 03:15 PM
Witajcie, mam problem z filmami w DTS HD Master i Dolby True Hd, odtwarzam na Canal + Box 4K z Androidem 10, zainstalowana najnowsza wersja Kodi 21 z 24 lutego, przejrzałem dyskusję z linku, zainstalowałem polecaną wersję no ale nic to nie daje, powyższe Kodeki idą jako Dolby Digiatal +. W Kodi mam zaznaczone DTS Hd Master przy opcji przekazywania dźwięku, nie ma tam Dolby True Hd.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Box mam podłączony do procesora Anthem AVM70, dodam że na NUCU z Linuxem Debian, z Kodi 19.4, wszystko idzie bez problemu, jest tez tam do zaznaczenia Dolby True Hd, dałem też tą wersję Kodi na Boxie ale nic to nie daje, w Androidzie mam włączony dźwięk przestrzenny i włączony passthrough 7.1, jak jest u Was?
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Box mam podłączony do procesora Anthem AVM70, dodam że na NUCU z Linuxem Debian, z Kodi 19.4, wszystko idzie bez problemu, jest tez tam do zaznaczenia Dolby True Hd, dałem też tą wersję Kodi na Boxie ale nic to nie daje, w Androidzie mam włączony dźwięk przestrzenny i włączony passthrough 7.1, jak jest u Was?