28-02-2023, 05:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2023, 08:44 PM przez Darekrocznik71.)
(28-02-2023, 05:23 PM)Ktosi napisał(a): Akurat nie testowałem, w domu mam kilka starych Zidoo Z9s i Zidoo Z9x , służyły kiedyś jako odtwarzacze sieciowe na sklepie dla ściany TV 4K do prezentacji efektów video i audio na różnych modelach TV. Teraz to trochę starocie ale za to dobre.![]()
Fork KODI dla Zidoo działa po prostu idealnie praktycznie na każdej wesji boxa. Masz go zawsze jako opcję do instalacji.
A co do playerka odtwarza praktycznie wszystko co umożliwia box, jedyna wada to mały zakres regulacji i ustawień w czym Kodi go trochę przewyższa.
Znajomy który ma hopla na punkcie audio ma Zidoo UHD3000 ( Zidoo Z1000pro to przy nim średniej klasy box ) i raczej bym zgrzeszył jak bym choć jedno złe słowo powiedział bo dźwięk porównując do idealnego można nawet obrazić bo jest o niebo lepszy.
W życiu bym go nie kupił, już bym wolał kupić tej cenie OLED TV i żałować że tego Zidoo nie posiadam.
To Zidoo Neo S, to już w ogóle wypas, tylko nie ma Androida to o Kodi, można zapomnieć. Tak w ogóle, jest sens tyle dopłacać, patrząc na modele, Neo S i UHD 3000, w porównaniu do niższego modelu, żeby służył tylko jako transport do filmów, mój procesor Anthem i dac mają bardzo dobre przetworniki? Ta wersja Kodi na Zidoo, dużo różni się od tych typowych na Androida, Linuxa itd....opisy do filmów są po polsku? Rozumiem, w tej wersji Kodi pod Zidoo wszystkie gęste fornaty, łącznie z DTS X chodzą bez problemu?Kolega pod jaki amplituner, procesor ma podpięte Zidoo?