@jzef
Tak, zgadza sie. Ale z tego co tutaj piszesz to chcesz te Box koniecznie odceglic!, bez wzgledu na metode.
Mimo iz wybor image do tego Boxa jest bardzo ograniczony, masz jeszcze dodatkowe zyczenia.
Z mojej strony polecilem Ci metode poprzez flash USB bo ta metoda jest konkretna, pewniejsza i szybsza.
(ladujesz image i od razu wiesz, czy flash wogole jest mozliwy)
Co w przypadku metody microSD jest o wiele bardziej czasochlonne (chocby samo wgrywanie Image na karte).
A czy bedzie to z Android 7 czy 9, jest na poczatek bez znaczenia.
Przy Twoim Boxie duzego wyboru i tak nie masz.
Z tego co sobie przypominam, do flashu na microSD nie koniecznie musi to byc: Amlogic BootcardMaker
Rownie dobrze nadaje sie np. Rufus lub cos podobnego.
Jesli chodzi o temat remote, to byc moze masz racje. Ja swego czasu zmienialem wlasnie remote.conf.
Jesli sie nie myle, bylo to na Androidzie 7.
Mimo to, zycze powodzenia.
Tak, zgadza sie. Ale z tego co tutaj piszesz to chcesz te Box koniecznie odceglic!, bez wzgledu na metode.
Mimo iz wybor image do tego Boxa jest bardzo ograniczony, masz jeszcze dodatkowe zyczenia.
Z mojej strony polecilem Ci metode poprzez flash USB bo ta metoda jest konkretna, pewniejsza i szybsza.
(ladujesz image i od razu wiesz, czy flash wogole jest mozliwy)
Co w przypadku metody microSD jest o wiele bardziej czasochlonne (chocby samo wgrywanie Image na karte).
A czy bedzie to z Android 7 czy 9, jest na poczatek bez znaczenia.
Przy Twoim Boxie duzego wyboru i tak nie masz.
Z tego co sobie przypominam, do flashu na microSD nie koniecznie musi to byc: Amlogic BootcardMaker
Rownie dobrze nadaje sie np. Rufus lub cos podobnego.
Jesli chodzi o temat remote, to byc moze masz racje. Ja swego czasu zmienialem wlasnie remote.conf.
Jesli sie nie myle, bylo to na Androidzie 7.
Mimo to, zycze powodzenia.
Aby zrodziło się to co możliwe, należy stale próbować tego co niemożliwe.