21-04-2018, 12:14 AM
Ok, dzięki wam za pomoc :
Udało mi się przywrócić boxa do życia.
Małe podsumowanie na podstawie moich obserwacji - nowsze wersje Horizon Go nie działają z romem Android TV. Aplikacja uruchamia się, ale przy próbie odpalenia jakiegokolwiek materiału (telewizja na żywo / Replay TV) aplikacja crashuje. Tutaj działają tylko stare wersje aplikacji, ale zauważyłem problem, że np. program tv nie ładuje się na 7 dni wstecz, więc nie można obejrzeć wszystkich programów w Replay TV.
Na tabletowym romie działa najnowsza wersja Horizon Go. Materiały wideo się uruchamiają, jednak ich rozdzielczość jest tragiczna.
Udało mi się przywrócić boxa do życia.Małe podsumowanie na podstawie moich obserwacji - nowsze wersje Horizon Go nie działają z romem Android TV. Aplikacja uruchamia się, ale przy próbie odpalenia jakiegokolwiek materiału (telewizja na żywo / Replay TV) aplikacja crashuje. Tutaj działają tylko stare wersje aplikacji, ale zauważyłem problem, że np. program tv nie ładuje się na 7 dni wstecz, więc nie można obejrzeć wszystkich programów w Replay TV.
Na tabletowym romie działa najnowsza wersja Horizon Go. Materiały wideo się uruchamiają, jednak ich rozdzielczość jest tragiczna.