28-03-2023, 11:57 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-03-2023, 12:48 PM przez michaelred.)
(28-03-2023, 08:20 AM)Tomek napisał(a): Coś dziwne masz to kodi - na plusx - jeśli wywali mnie raz na dwa trzy tygodnie - to max. Buforowanie - sporadycznie - podczas meczy reprezentacji ale to to tylko na tych kanałach. Teleele też dobrze mi działała - ale tam miałem problem z dogadaniem się z dostawcą (jak chyba większość).No to moze tylko na liscie od plusxa dobrze dziala bo jest jedna z najstabilniejszych to fakt. Kazda inna iptv to masakra. Ogladanie w kodi to jak ogladanie w VLC. Chwilowy brak streama i z automatu wywala do listy kanalow. Przeciez to dobrze znany fakt i nic z tym nie zrobili od lat a tematow na forach calkiem sporo. Mogliby zrobic nawet najprostrze rozwiazanie, ze w przypadku braku streama jeszcze raz odpalal dany kanal ale nawet tego nie ma i trzeba brac pilota do lapy
@urabura - którą wersję coreelec masz? U mnie to dziala bez problemu i na coreelec i na windows.
Przecietna lista jest nieogladalna na kodi podczas gdy np na televizo nawet nie widac zeby cos chrupnelo. Do tego duzo wolniejsza zmiana kanalow w kodi. Tak to wyglada w praktyce.EDIT: robie testa. plusxa smiga juz prawie godzine bez sciny czyli faktycznie dobrze. do tego w koncu zaczela dzialac lista kanalow TV z pilota kodi na smartfonie