(04-04-2023, 12:43 PM)michaelred napisał(a):nie to nie ja(03-04-2023, 02:20 PM)Exodusek napisał(a): jak co moge porobic exprrimente bo mam kilkanascie sztuk.To ty jestes tym gosciem co wykupuje wszystkie Dv8519 na allegro jak leci a pozniej wrzuca wolf launcher i sprzedaje 20-30zl drozej?

Cytat:pytanie ma ktos stara wersje com.google.android.tv.dtvsetup.demo ? taka ktora da sie odpalic ? bo juz w nowych wersjach tego boxa nie da sie odpalic tylko zatrzymac :/
A było jakieś OTA z nowym softem? Przez google czy tms?
Ja póki co 8988 schowałem do szafy przez problemy z przeplotem i przerzuciłem się na play boxa. Po południu wrzuce paczke z dtvsetup
powiem tak w starej wersji rzeczywiscie dziala dvbt wyszukiwanie i c nie nwiem jak s ale kiepsko z dzialaniem
po aktualizacji boxa czyszcza wszystko co nie uzywane to co klient mogl by uzywac np wyszukiwanie dvb zostal napewno zrobiony up androida i aktualizacje apek i napewno po tym wszystlo ladnie chodzi ale duzo funkcji znika
po aktualizacji dtvsetup robi puff zostaje tylko dvbc i tylko z poziomu tvonline orginalnej apki vectry ktora ofc trzeba zrobic update uninnstall po tym odlaczyc siec wyszukac i zaktualizoawc po wpieciu neta no ale nie chodzi nam o to tylko o dvbt2
przydal by sie root...... wiem napewno ,ze proba jaka kolwiek bez odblokowania bootloadera konczy sie brickiem
i tylko emuelec albo coreelec dziala z kadrty sd wiec niby recovery nie ma ale cos tam dziala