Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Black Glass Nova i inne skórki zmieniające wygląd Kodi
(28-04-2023, 05:14 PM)arkady1964 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Ustawienia > Dodatki > Zainstaluj z pliku zip > np. plik wgrany na pędrajwa

Następnie,  Zainstaluj z repozytorium > Funstersplace Repository > Wygląd i działanie > Skóra > 12 skórek  Tak jak pisałem powyżej wszystkie działają na Kodi 19 i Kodi 20, jest to sprawdzone i pewne.

Zaznaczam, że pod względem szybkości działania obok  Black Glass Nova  przoduje skórka  Extuary .

Extuary jest to zmodowana wersja systemowej skórki Estuary, podobnie jak Estuary MOD V2. 
Skórka  Extuary  dziala szybko oraz stabilnie. Ma też trochę inny interfejs. Polecam tę skórkę.

Repo Funstersplace ma też inne możliwości, ale ja nie jestem zainteresowany "kombajnami", wole instalować dodatki/wtyczki samodzielnie. 

Jednak zebranie 12 - cie bardzo ciekawych skórek w jednym repo jest super sprawą, ponieważ wygodnie można sobie przetestować dostępne do instalacji skórki dla Kodi i ewentualnie wybrać sobie najbardziej pasującą do indywidualnych preferencji. Dla mnie najbardziej odpowiednie są Black Glass Nova oraz Extuary. Kiedyś miałem inne ulubione skórki np. Titan, ale nie są one dostępne na Kodi 20, a ich zmodowane wersje są strasznie wolne np. Titan Bingie Mod.

Pozdrawiam
Staram siię nie komentować takich postów ale tym razem nie mogę tego nie zrobić. linkować repo po czym napisać, że nie jesteś zainteresowany kombajnami to trochę nie tak. I ten zbiór 12 sztuk też cieniutki, a zobacz na Guidos skinbase (nie linkuje bo ogarniesz w kilka sekund) zobaczysz żę 12 to słabo,a i może znajdziesz coś lepszego do polecania.

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skórka Black Glass Nova, działa na Kodi 19 oraz na Kodi 20. - przez szopns - 28-04-2023, 07:34 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości