Drogi kolego. Ja też jestem tylko człowiekiem a nie instytucją która za pomoc tu bierze wynagrodzenie - w przeciwieństwie do weeb.tv któremu płacisz za usługę. Odesłałem cię do nich, ponieważ jest to wtyczka ich autorstwa z którą nikt tu nie ma nic wspólnego. To tak jakbyś przyszedł do salonu toyoty naprawiać swoją kia na gwarancji i zdziwiony jesteś że toyota nie chce zrobić pakietu gwarancyjnego.
Płacisz weeb.tv - wymagaj.
Btw - odpowiedziałem jednym zdaniem wskazując gdzie znajdziesz pomoc.
Problemy z wtyczkami, za które płacicie zgłaszajcie tam gdzie płacicie: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Zamykam
Płacisz weeb.tv - wymagaj.
Btw - odpowiedziałem jednym zdaniem wskazując gdzie znajdziesz pomoc.
Problemy z wtyczkami, za które płacicie zgłaszajcie tam gdzie płacicie: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Zamykam
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.